Verschillende soorten sloten

  167

  Er zijn verschillende soorten sloten die een slotenmaker professional kan behandelen en waarmee zij u kunnen helpen. Wanneer we denken aan sloten hebben we vaak de neiging om te denken aan degenen die we het meest vertrouwd zijn met die gaan op onze voordeur en vragen om een sleutel om betrokken te raken in. Maar zelfs deze verschillen en zoals we zullen zien zijn er veel verschillende sloten waar een slotenmaker mee te maken krijgt. Tegelijkertijd hebben ze ook te maken met een grote verscheidenheid aan sloten die absoluut niet lijken op de sloten die we gewend zijn, of die we tegenkomen maar waarvan we niet denken dat ze slotenmakersdiensten nodig hebben. Hier zullen we enkele van de verschillende sloten bekijken waarmee een slotenmaker zeker zal samenwerken in huiselijke situaties en waarbij we waarschijnlijk hun hulp nodig hebben.

  Cyndrical buis slot: Een cilinderslot is het slot dat de meerderheid van ons onze voor- en achterdeur dragen. Ze zijn uiterst ideaal voor buitensloten omdat ze sterk zijn en ook veel verschillende combinaties hebben waardoor ze moeilijk te selecteren zijn of te openen zijn met een skeletsleutel die gemaakt is voor het openen van meerdere sloten. Deze trucs passen in kleine vaten die in grotere cilinders passen. Deze bevatten dus veel kleine stalen pinnen die door de knopcilinder steken en deze op zijn plaats houden. Zodra de sleutel erin schuift, drukt hij deze buiten de gebaande paden om ervoor te zorgen dat de cilinder kan worden omgezet en het slotmechanisme zeker zal worden geopend. Deze geheimen zijn herkenbaar aan het ronde handvat met een enkel blad dat uit de behuizing steekt.

  Hendelslot: Een hefboomslot is het type slot dat je meer dan waarschijnlijk binnen je binnendeuren hebt. Deze zijn zeer veilig, maar iets veel minder dan gelijksluitende cilindersloten met gedeeltelijk minder combinaties en ook iets minder stevig in hun constructie. Deze trucs zijn degenen die de lange hals en het blad uitsteken 90 niveaus aan het einde van deze hals en een ronde verzorgen van op het andere uiteinde hebben.

  Kerkslot: Een kerkslot wordt zo genoemd omdat het meestal gebruikt wordt op kerkdeuren en grote poorten. Het is ook typisch gebruikt in uw huis, maar op dingen zoals kasten en laden. Kerk sleutels worden gebruikt in deze gebieden, omdat ze gewoon bieden een zeer willekeurige mate van veiligheid en ook zijn meer een afschrikmiddel dan een ernstige bescherming optie. Vanwege dit zijn ze ook relatief gemakkelijk voor een slotenmaker om te gaan met die de mogelijkheid zal hebben om ze gemakkelijk te omzeilen wanneer ze fout gaan.

  Hangsloten: Denk het of anders slotenmakers kunnen ook helpen met hangsloten of ze een vitale of een mix nodig hebben en kunnen ze ook openen zonder het slot te beschadigen. Bij combinatiesloten is dit een kwestie van luisteren naar de kleine klikgeluiden die gemaakt worden wanneer een wiel in de juiste gleuf past, en bij grotere sloten kan speciale apparatuur worden gebruikt om deze procedure te versnellen.

  Voertuigdeuren: Autoslotenmakers zijn ook in staat om te helpen met sloten op auto’s en vrachtwagens en kunnen ook helpen bij het verkrijgen van een auto- en vrachtwagentruc die zowel in de deur als in de motor werkt. Meestal denken mensen er niet aan om een slotenmaker te bellen in deze omstandigheden, maar ze kunnen vaak sneller en goedkoper reageren en helpen dan een pechhulpdienst.