Uronite u osvježavajuću zabavu uz Pool Power Steel

  151
  Uronite u osvježavajuću zabavu uz Pool Power Steel

  Uz bazen Power Steel 4,04mx2,01mx1,00m s pumpom modela 56441 i BESTWAY, ovaj san može postati stvarnost. Dizajniran za djecu i odrasle, ovaj visokokvalitetni bazen nudi velikodušnu veličinu i praktične značajke za fantastično iskustvo u vodi. Istražimo zašto je Pool Power Steel savršen dodatak vanjskom prostoru.

  Prostrane dimenzije za maksimalan užitak:

  S dužinom od 4,04 metra, širinom od 2,01 metar i visinom od 1,00 metra, Pool Power Steel pružao je dovoljno prostora za beskrajnu zabavu u vodi za osobu i voljene osobe. Bilo da želite plivati, igrati igrice ili se jednostavno opustiti, ovaj bazen nudi savršeno okruženje. Njegov veliki volumen od 6478 litara osigurava dovoljno vode za uživanje svih.

  Izdržljiva konstrukcija za dugovječnost:

  Pool Power Steel napravljen je da traje. Sadrži troslojni materijal Tritech, kombinaciju otpornog PVC-a i armirane poliesterske mreže, koji osigurava izdržljivost i snagu. Pocinčana i lakirana konstrukcija osigurava stabilnost i dugovječnost, čak i uz redovitu uporabu. Ovaj bazen dizajniran je da izdrži test vremena, omogućujući uživanje u nebrojenim satima vodene zabave.

  Praktični sustav pumpe i filtera:

  Čišćenje i održavanje vode u bazenu je bez napora uz ugrađenu pumpu i sustav filtera. Filter pumpe ima kapacitet od 2006 litara na sat, osiguravajući učinkovitu cirkulaciju i filtraciju vode. Chemconnect priključak omogućuje jednostavno kemijsko održavanje, osiguravajući čistu i zdravu vodu za plivanje. S ovim praktičnim sustavom možete provesti više vremena uživajući u bazenu, a manje vremena na poslovima održavanja.

  Jednostavna montaža i demontaža:

  Postavljanje Pool Power Steel-a je jednostavan proces. Odaberite ravnu površinu, slijedite upute i sastavite bazen pomoću pocinčane i lakirane konstrukcije. Bazen ima ugrađen odvodni ventil, koji omogućuje jednostavno praćenje razine vode i pražnjenje pomoću priloženog adaptera kada dođe vrijeme za rastavljanje i spremanje bazena.

  Sigurnosne ljestve i dodaci:

  Bazen ima sigurnosne ljestve koje omogućuju jednostavan i siguran pristup vodi. Ljestve su dizajnirane sa čvrstim stepenicama i rukohvatima, osiguravajući stabilnost i sprječavajući nezgode prilikom ulaska ili izlaska iz bazena. Ova značajka je posebno važna za mlađe plivače ili one s ograničenom pokretljivošću.

  Nesreće se događaju, a Bazen 404x201x100 cm bazen uključuje flaster za popravak vode za brza rješenja. Ovaj samoljepljivi flaster omogućuje zakrpanje malih rupa ili poderotina na oblogi bazena, osiguravajući cjelovitost bazena i smanjujući curenje vode.

  Bazen Power Steel set 4.04m x 2.01m x 1.00m nudi savršeno rješenje za uživanje u čistoj i osvježavajućoj vodi u udobnosti vašeg dvorišta. Sa svojim prostranim dimenzijama, izdržljivom konstrukcijom i praktičnom pumpom i sustavom filtera, ovaj bazen pruža iznimno iskustvo plivanja za cijelu obitelj. Bilo da želite plivati, igrati igrice ili se jednostavno opustiti, ovaj bazen ima sve što vam treba.