Trends in cosmetische chirurgie 2017: zeven cosmetische ingrepen om te zien

  204

  Hoewel veel cosmetische ingrepen pijlers zijn, zorgen nieuwe technieken en technologieën ook voor een toename van nieuwe vormen van uiterlijkverbeterende chirurgie. Deze 7 rages in plastische chirurgie zullen naar verwachting in de loop van 2017 en ook daarna populairder worden.

  1. Unieke oplossingen voor transgenderpatiënten

  Naarmate meer Amerikanen als transgender verschijnen, verwachten marktprofessionals dat plastische chirurgie onder deze bevolking zal toenemen. Het belangrijkste is dat methodes bundels procedures introduceren die speciaal zijn ontwikkeld om mannelijke gezichten vrouwelijker te laten lijken en omgekeerd.

  1. kybella amsterdam

  Hoewel deze niet-chirurgische behandeling voor het verbeteren van het profiel door het uiterlijk van vet in de kin en nek te verminderen, door de FDA is goedgekeurd sinds 2015, wordt verwacht dat het de komende jaren zal blijven stijgen. kybella-behandeling die de vetcellen in het “onderkin”-gebied vernietigt, waardoor ze geen vet meer kunnen opslaan en een gladdere, veel levendiger kaaklijn produceert. Uit rapporten blijkt dat deze procedure alleen al in 2016 met 18 procent is gestegen in de VS.

  1. Ontwerpervullers

  Wetenschappers blijven gezichtsvullers ontwikkelen die detailproblemen aanpakken, waardoor individuen hun visuele doelen kunnen bereiken zonder opdringerige behandelingen. Voorbeelden zijn Juvéderm, dat wordt gebruikt om vollere lippen te produceren en fijne lijntjes, rimpels en huidplooien glad te strijken, en Restylane, dat wordt gebruikt om het gezichtsvolume te herstellen en een gedetailleerde vormgeving te geven voor een jonger, frisser uiterlijk. Hoewel de effecten van veel fillers ongeveer vier maanden aanhouden, wordt verwacht dat recent geïntroduceerde items zes tot acht maanden of zelfs langer meegaan.

  1. Nekliften en faceliften

  Traditionele behandelingen zoals halsliften en renovaties winnen opnieuw aan populariteit, een fenomeen dat verschillende experts toeschrijven aan de prevalentie van het maken en verzenden van ‘selfies’. Moderne technieken spannen spieren en weefsel in het gezicht en de nek aan voor een gladder, meer voorgevormd gezicht. Soms worden deze behandelingen geïntegreerd met minimaal ingrijpende methodes zoals fillers.

  1. Chirurgische ontwikkeling van kuiltjes

  Deze redelijk nieuwe procedure, een dimplectomie genaamd, ontwikkelt kuiltjes via een snee in de wang. Aangezien dit gezichtskenmerk verband houdt met een schattige, vriendelijke, jeugdige uitstraling, is het geen wonder dat dit patroon naar verwachting in 2017 zal exploderen.

  1. Procedures voor Guy

  Veel meer mannen dan ooit zijn op zoek naar diensten voor plastische chirurgie, waarbij de American Culture for Aesthetic Plastic Surgery tussen 2014 en 2015 een stijging van 43 procent opmerkte. Specialisten schrijven deze rage over de wens om te gedijen op de werkplek en de toegankelijkheid van subtiele, minimaal invasieve procedures die in sommige gevallen zelfs tijdens een lunchpauze kunnen worden uitgevoerd.

  1. Neuscorrectie

  Als de 3e meest prominente cosmetische chirurgie in totaal (na borstvergroting en ook Lippo), blijft neuscorrectie een toonaangevende rage voor 2017. Neuscorrectie is de afgelopen jaren verfijnd en biedt momenteel ook nog meer gepersonaliseerde, all- natuurlijk ogende resultaten. Naast visuele aanpassingen kan kybella behandeling veranderingen veroorzaken voor mensen met sinus- en allergieproblemen.

  Iets is zeker: wat de visuele doelstellingen van de klant ook zijn, hij heeft veel meer keuze dan ooit tevoren als het gaat om veilige, efficiënte en minimaal invasieve cosmetische chirurgie.