Tips för bättre skäggväxt och skäggunderhåll

  221
  skäggtrimmer kit

  Har du någonsin sett att vissa personer har anmärkningsvärda skägg?! Ibland ser jag en individ med ett magnifikt skägg och jag blir snabbt avundsjuk. Jag har upptäckt att personer med fantastiska skägg ägnar tid åt att vårda sitt skägg. Det finns några punkter att ta reda på om att expandera ett bättre skägg, och även om du följer dessa enkla förslag till skäggutveckling och skäggunderhåll efter det kan du snarare kanske expandera ditt livs bästa skägg.

  Njut av din dietplan.

  Din kropp kräver särskilda mineraler och vitaminer för att förbli frisk och välmående och även fast, så det är bara logiskt att ditt ansiktshår kräver att få rätt näring. skäggtillväxt När du odlar skägg kan ditt hår ofta bli torrt och din hud kan bli fjällig, vilket kan skapa skäggklåda och mjäll. Att få rätt näringsämnen hjälper säkert till att återfukta ditt skägghår samt dessutom huden under.

  Ta kosttillskott

  Det är inte alla som konsumerar super hälsosamt. Du kanske eller kanske inte får i dig några av de viktiga näringsämnen som ditt skägg behöver för att växa till sin fulla kapacitet. Jag rekommenderar att du tar en multivitamin för att komplettera vitaminer och mineraler som du kanske inte får i dig från maten du äter. Biotin är också ett mycket bra tillskott för att bidra till snabbare skäggväxt. Biotin hjälper till att få håret att växa snabbt; det kan också få naglarna att växa snabbare, så ha en nagelklippare nära till hands.

  Öka testosteron

  Jag tror att alla män vill höja sitt testosteron. Tja, skäggtrimmer kit den goda nyheten är att du kan höja ditt testosteron, vilket är extremt enkelt. Den enklaste metoden för att öka ditt testosteron är att lyfta vikter. Mest troligt är att du går till gymmet, får tunga punkter och efteråt lägger du ner dem igen. Cardio gynnar din kropp men att lyfta tunga vikter är metoden för detta förslag.

  Konditionera ditt skägg

  Konditionering är en del av skäggunderhållet, och även skäggunderhållet är viktigt. Det finns ett par olika sätt att problematisera skägget. Det mest effektiva sättet att problematisera skägget är att använda en produkt som är speciellt utvecklad för skäggbehandling som skäggolja eller skäggbalsam. Sök efter en produkt som är 100 % naturlig och saknar konserveringsmedel. Tänk på ingrediensförteckningen och se den. Du kan lätt känna igen komponenterna. Sök likaså efter produkter som använder avgörande oljor för sin doft, inte doftämnen.

  En stor faktor när du expanderar ett skägg är dina gener. Vissa individer kan lätt expandera ett legendariskt skägg, medan andra kämpar för att odla skägg. Gener är något som du inte kan omvandla. Om du har pengar och önskar ett bättre skägg kan du prova kirurgi eller testosteronbehandling. Men de kan ha olika andra oavsiktliga biverkningar, så jag rekommenderar inte heller dem. Följ ovanstående tips så borde du kunna expandera ditt finaste skägg.