Kleurvlekken verwijderen – Hoe kleurvlekken te verwijderen om een mooie huid te krijgen

  240

  Er zijn een aantal lotions die speciaal ontwikkeld zijn om pigmentvlekken te verwijderen. Ze werken wanneer ze gecombineerd worden met andere maatregelen. Het is duidelijk dat er verschillende soorten zwaar gepigmenteerde plaatsen zijn. Er is misschien weinig of niets dat u kunt doen aan een moedervlek, een melasma of een portwitte wijn aanslag. U kunt echter wel bruine plekken verkleuren die zijn ontstaan door te veel blootstelling aan de zon of door giftig afval. Controleer dit ook Deifinitieve ontharing Hechtel.

  Als u de beste crème kiest en ook de verschillende andere vereiste stappen onderneemt, zullen de voordelen bestaan uit een verbeterde look en een verbetering van de gezondheid van uw huid. Hier zijn de te nemen maatregelen.

  Afscherming van de locatie van het zonlicht

  Melanine is de verbinding die verantwoordelijk is voor de kleur van de huid. Het wordt aangemaakt door melanocyten in de binnenste lagen van de huid. De zon activeert een verhoogde productie van melanine, omdat het de natuurlijke verdediging van het lichaam is tegen UV-schade aan de veel diepere lagen. Normaal gesproken wordt melanine aangemaakt als reactie op verbranding, hoewel kleine hoeveelheden blootstelling (die niet tot verbranding zou leiden) ook tot aanmaak leiden.

  Als u pigmentvlekken wilt verwijderen, is uw ideale optie om uit het zonlicht te blijven. Als je het zonlicht niet helemaal kunt vermijden, investeer dan zo weinig mogelijk tijd buiten, niet meer dan 10 minuten per dag. Als je langer dan 10 minuten buiten moet zijn, gebruik dan een zonnebrandcrème met zinkoxide. Als u het alleen op de aangetaste plek gebruikt, kunt u nog steeds een ongelijkmatige verkleuring krijgen. Het is dus het beste om het gelijkmatig te gebruiken.

  Vermijd alcoholen op petroleumbasis

  Het is bekend dat alcoholen op petroleumbasis bruine vlekken op de huid kunnen veroorzaken, hoewel de factor hiervoor tot op heden onzeker is. Alcoholen prikken over het algemeen, waardoor de melanocyten gaan denken dat er een brandwond in het zonlicht is ontstaan.

  Milieuverontreinigende stoffen veroorzaken het ontstaan van bruine vlekken, omdat zij de hoeveelheid vrije radicalen in de huidcellen doen toenemen. Vrije extreme schade aan de melanocyten kan ervoor zorgen dat deze cellen onzorgvuldig melanine gaan produceren. Het beschermen van de plaats tegen het zonlicht en het voorkomen van verontreinigende stoffen die bruine plekken veroorzaken, zullen u zeker helpen om van pigmentvlekken af te komen, maar het kan vrij lang duren om een verschil te zien. Een goede “vervagen” crème kan de resultaten versnellen.

  Kies de juiste Lotion & gebruik het op een regelmatige basis

  Als je van plan bent een grote plek, zoals je gezicht, te vervagen of te egaliseren, is het actieve ingrediënt waar je naar moet zoeken Extra-pone van noot-gras oorsprong. Extra-pone is een anti-irriterend middel waarvan is aangetoond dat het de melanineproductie belemmert.

  De cellen van de huid worden regelmatig vervangen. Bij een jeugdig individu worden ze maandelijks of zo vervangen. Bij een ouder persoon vermindert de snelheid. Als de productie van melanine wordt verhinderd en u niet te veel aan het zonlicht wordt blootgesteld, zullen de nieuwe cellen die worden aangemaakt lichter van kleur zijn. Geleidelijk, in de loop van enkele weken, zal de plek zeker beginnen te vervagen en ook uiteindelijk verdwijnen. Voor meer info check Lashlift behandeling in Leopoldsburg.